HTML

Harc Norfolkért!

Harcoljunk Norfolkért! Küzdj Te is velünk! Nincs más dolgod, mint ellátogatni a www.clickclickclick.com oldalra,ott a Home + Click menüpont alatt kiválasztod az orágok közül NORFOLK ISLAND-ot, és már mehet is kattintás áradat :)

Képek Norfolkról

A cél

2008.05.16. 11:00 billywood

Ebben a játékban (54.) célul a top 40 van kitűzve. Egyáltalán nem lehetetlen feladat, naponta egy kis munka és sikerülni fog. Jelenleg 41. helyen állunk, olaszországot még ma befogjuk. Minimum a 39. hely meg lesz a végére, biztosan tudom. A jelenlegi helyünk másodmagamnak köszönhető, tehát mindössze ketten kattintottunk eddig. Nagyon jó lenne, ha mások is csatlakoznának, hiszen akkor magasabb célokat is kitűzhetnénk magunk elé. Szóval aki szeretne csatlakozni hozzánk, nyugodtan megteheti, nem fogunk haragudni érte :)
ELŐRE NORFOLK SZIGETÉÉRT!

Szólj hozzá!

Címkék: célok norfolk 39th position

A bejegyzés trackback címe:

https://norfolk.blog.hu/api/trackback/id/tr83472170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása